9. juni 2012

Seier mot Singsås

Os Nansen junior og a-lag fortsetter på medgangsbølgen. I dag var 6. div laget som tok turen til Singsås, og hentet 3 poeng. Vi vant 5-1 på bortebane. Kampen startet jevnt, før Jonas fikk en bra treff , og vi ledet 1-0. Admir puttet på en til like før pause, en viktig psykologisk scoring. 2 omgang startet fantastisk bra for oss med scoring av Martin og Øyvind allerede etter 4 min, vi ledet nå 4 -0 . Like etterpå reduserte Singsås, men vi hadde kontroll på kampen, og Lars scoret vårt siste mål like før slutt. Seier 5 - 1 .
Det var ikke den store kampen fra oss, men seier er seier. Vi var for unøyaktige , tapte 2 ballen, ikke bestemmt nok i situasjonene. Positivt : Vi står på hele tiden , gir oss ikke, og spesiellt målet til Øyvind kom etter ett glimrende angrep. Må nevnes at unge Odden traff tverrliggeren, og Einar også holdt på å score i årsdebyet.