17. juni 2012

2 - 2 mot Sjetne

G 19 kamp mot Sjetne på Sundmoen stadion i dag endte 2 - 2 .
Vi hadde litt å revansjere etter ydmykelsen mot Sokna for noen dager siden, og det så bra ut fra starten av. Vi hadde bra kontroll og Lars "tungskytter" Jorde sendte i vei ett skudd fra midtbanen som spratt over keeper og i mål , 1 - 0 . Sjetne utlignet halveis ut i omgangen på en hurtig kontring.
Etter 35 min. presset Roar langt opp i banen, han vant ballen og fosset ned til dødlinja og fikk lagt inn. Gulagha hadde kommet inn i feltet og nikket ballen i mål, nydelig og vi ledet 2 - 1 til pause.
Sjetne fikk straffe ut i 2.omgangen, men Isak reddet glimrende denne. Sjetne fikk en ny straffe like før slutt, men denne gang scoret de, og kampen ebbet ut med 2 - 2.

Men gutter , de som ikke møter til kamper uten å melde forfall -  skjerpings !
Hva sier vi trenere om dommere og motspillere ? Spill til dommeren blåser, og slutt å protestere/ syte/krangle med dommer og motspillere , unnskyld uttrykket mitt, men dette får dere faen meg ta slutte med. Vi må heller fokusere på våre egne ferdigheter, og få utnytte det dere er gode på. Nemlig å spille fotball .
Vi får ta en oppsummering etter vårsesongen, om vi skal ha G19 lag i høst. Akkurat nå er vi litt lite med spillere. Vi må ha en oversikt over hva dere skal i høst og vil.