25. juni 2012

Seier mot Brekken!

Brekkmoen viste seg fra en hittil ukjent side med 17 grader og sol da en motivert gjeng fra Os ankom Brekken. Om det var sjokket av temperaturen skal være usagt, men i 1. omgang det var en litt ubesluttsom og forsiktig gjeng. Kvalitet på pasninger, klareringer og duellspill var ikke alle verden i 1. omgang, men etter 35 minutter satte Alex med god hjelp av minst en brekking inn ledermålet etter en fin stikker fra Markus. Etter skåringa inviterte vi inn Brekken i kampen igjen med med to tilfeller av høyst tvilsomt forsvarspill som Brekken utnyttet maksimalt, og kunne gå til pause med 2-1 ledelse.

I pausen bestemte vi oss for å ta skikkelig tak, og heve duellspill og pasningskvalitet. Startet på omgangen var ikke all verden, men etter 55 minutter headet Kaasa praktfult inn en perfekt slått corner fra Stian. Etter dette tok vi mer og mer over kampen. Brekken virket nå litt slitne, og innbytte av skiskytter Kristoffer (som hadde tatt en rulleskitur til Brekken!) var med på å gi oss mer trykk i duellspillet på midtbanen. Det var derfor fullt fortjent at Markus ga oss ledelsen på ei flott gjennomløping etter 75 minutter. Samme mann punkterte kampen på en nydelig lobb fra 20 meter etter 80 minutter.

Vi leverte en svak 1. omgang, men i 2. omgang viste vi skikkelig moral og hevet oss mange hakk alle sammen. Deilig å dra i land en seier i tett og jevn kamp. Trønder-Lyn be prepared!