3. juni 2012

Ny trepoenger for juniorene

G 19 laget slo Gimse 5 - 0 på Sundmoen stadion i dag. Allerede etter 8 min hadde Erik scoret to mål. Begge på fine gjennomløpinger fra kanten. 3 - 0 kom like før pause på ett kanon skudd fra Jonas rett i vinkelen. Erik scoret like etter pause, før Markus fikk ett kjempetreff og ballen føk inn i hjørnet. Kampen var ett steg i riktig retning, med mye bra spill. Vi kombinerte bra med en touch , og direkte spill. Vi hadde gjennomløpinger . Kort sagt så hadde vi bra kontroll på kampen. Når vi lar ballen gå,og løpene kommer , da spiller vi bra. Fortsetter vi med dette kan dette bli bra gutter. Litt for mye føring av ball trekker ned . Men det er lov å utfordre, men helst når det er i vår angrepsrekke. Fordeling av poeng i denne kampen var ikke helt enkelt, fordi det var mye bra. Jeg har fordelt de etter en vurdering, som jeg mener.

Laget som startet :   Eskil