26. juni 2012

3-3-mot Trønder/Lyn

På en hustrig kveld på Sundmoen stadion kom det suverene laget i  6 div. Trønder/Lyn på besøk. De hadde til i kveld ikke tapt ett eneste poeng, og bare sluppet inn 2 mål så langt. Det hadde våre karer lyst  til å gjøre noe med. Etter 10 min.kom det første målet , Martin sendte i vei ett langskudd fra kanten og i motsatt hjørne, 1 - 0 til oss ! Vi fortsatte trykket og kom til flere bra sjanser. Kåsa hadde ett skutt i tverra, som hadde fortjent en bedre skjebne. De første 20 minuttene var veldig bra over hele linja, så sank kvaliteten litt og det straffer seg med en gang, vi fikk 2 kjappe i mot og lå under med 1 - 2 til pause . i 2 omg kom Jonas og Kristoffer inn , istedet for Vemund og Aleks. Kampen fortsatte med ett lite overtak til oss, og da var det surt å få 1-3 etter ca 20 minutter. Men en kamp varer som sagt 90 min. Etter 35 min scoret Kristoffer, og nå var publikum med å støtta opp for laget. i det siste minutt kom dagens publikumsbrøl, Christian fikk inn ballen , og etter at dommeren hadde en samtale med linjedommer, ble målet godkjent. 3 -3 !
Denne kampen viser at vi har moral.  Det å kunne komme tilbake etter å ligge under med 2 mål mot ett såpass godt lag som Trønder/Lyn er sterkt. Nå har vi igjen en kamp mot Ålen på fredag , og samme innstilling, innsats, spill, da kan det bli artig på Sundmoen stadion.