6. juni 2012

4 strake for G 19

Toppkamp mot Byåsen 2 gikk på Nansen stadion. Byåsen gikk ut hardt men etter 7 minutter slo Markus en glimrende pasning til måltjuven Erik som ikke gjorde noen feil, 1 -0 . Vi kom mer inn i kampen og etter ca en halv time driblet Admir seg gjennom forsvaret og dundret ballen i mål til 2 - 0. Det var også pauseresultatet.
Marius kom inn etter pause, men desverre klarte han ikke å spille, og måtte ut igjen.  Halveis ut i omgangen reduserte Byåsen til 2 - 1 , etter møljespill foran vårt mål. Nå ble det nervepirrende igjen, og du verden det var deilig og fullt fortjent at Erik punkterte kampen til seier 3 - 1 7 min. før slutt. Det var godt for noen nervøse trenere på sidelinja. Vi fortsatte med godt spill i dag også, litt lurvete bakover, men vi fikk en fortjent seier. Neste onsdag er det en ny toppkamp da Sokna/Rennebu kommer til Nansen stadion.

Laget :  Eskil