5. mai 2012

Uavgjort i serieåpningen

Det var en noe redusert men motivert tropp som forlot et vinterlig Os med forhåpninger om en serieåpning i sol og varme. En kan vil ikke si at 4 grader og snø var i tråd med forventningene.

En ny og super kunstgressbane innbød til god fotball, og vi startet kampen godt. Solid forsvarspill og gode kombinasjoner fremover. Spillemessig dominerte vi i 1. omgang, og Lundamo med en noe enkel spillestil skapte kun 1 stor mulighet. Det var derfor fullt fortjent at vi tok ledelsen etter 40 minutter. Stian slo et glimrende innlegg som Markus headet kontant i nettet.

I pausen bestemte vi oss for å gå ut hardt for å punktere kampen, og allerede etter 15 sekunder sendte Kaasa en suser i stolpen. De første 15 minuttene hadde vi kontroll, og hadde 2 store sjanser til å doble ledelsen. Midtveis i omgangen hadde vi en liten downperiode hvor vi ikke klarte å holde oppe trykket i spill og dueller. Selv om Lundamo etter 60 minutter fikk en spiller utvist klarte de å utligne. Utligningen kom etter at vi dribler bort ballen på midten med hele laget på vei fremover, og Lundamo utnyttet vår ubalanse nådeløst. Unødvendig baklengs.

5 minutter før slutt hadde tanksenter Breen en mulighet alene med keeper, men desverre reddet keeperen til Lundamo. Kampen ebbet etter dette ut med 1-1 som Lundamo har helt klart mest grunn til å være fornøyd med.

Spillemessig gjennomførte vi årets beste kamp, og spesielt 1. omgang var det bra nivå på. En liten downperiode i 2. omgang gjør vi ikke kunne ta med tre poeng hjem. Litt mer besluttsomhet i avslutningsfasen så skal det bli seire etter hvert. Defensivt var vi meget solide i dag.

I dag går samtlige poeng til 3 av de yngste gutta våre. Marius og Vemund startet sin første kamp på senior-nivå i dag, og leverte solid innsats.