19. mai 2012

G19 leverte ny 3 poenger

Lørdag 19.mai var vi innover for å møte Kolstad i G19. På forhånd en kamp vi burde vinne. Og det gjorde vi greit.
Admir putta 2 og Gul-Agha 1 , og vi gikk til pause med en 3- 0 ledelse. Den økte vi til 4-0 før minuttet var gått av andre omgang ved Erik.
Kolstad reduserte en gang før Admir og Jonas scoret og satte resultatet til en 6-1 seier .
Vi var bare 12 stk som dro innover, og når Marius måtte gi seg etter bare 5 minutter, ble det 90 min. på samtlige.
Må kunne sies at nivået på dommere etter 2 juniorkamper er skrøpelig dårlig. Synes at spillerene fortjener bedre kampdømmelse, når vi kjører så langt for å få spille kamper. Våre spillere ble ganske frustrert over dømmingen.
Det er klart at spillerene til Kolstad var opptatt av litt andre ting enn å spille fotball, som nok gjorde våre spillere oppgitte og frustrert. Vi får ta dette som læring, for vi kan møte slike lag senere også.
Om kampen så hadde vi full kontroll, solide bakover, giftige fremover. Men vi må få spillt ballen før , da vi mister den ved for mye føring. Seier er seier, bra gutter !!!