24. mai 2012

Første 3 poenger i 6. div i boks

I ett nydelig sommervær kom årets første seier mot Alvdal/Folldal 2 på Sundmoen stadion.
Første omgang hadde vi full kontroll, men det stod 0 – 0 til pause. Noen brukbare sjanser hadde vi .
Andre omgang startet som i første, og etter ca ett kvarter slo Torri ett nydelig fremspill som Christian nydelig scoret på første touchen.
Nå hadde vi flere brukbare sjanser, Stian hadde noen frispark som ikke var så langt unna. Mot spillets gang utlignet Alvdal/Folldal til 1-1 .
Men denne kampen handlet om å orke og stå på i 90 min. 6 minutter før slutt kom seiersmålet på ei nydelig kontring med Christian og Martin, hvor Martin klarte å få inn scoringen.
Vi klarte å holde unna de siste minuttene og seieren var vår.
Kampen var en stor forbedring i fra Leik kampen. Vi unngikk balltap i farlig område, og klarte også å sette inn press høyt opp i banen, hvor vi fremprovoserte feil fra Alvdal/Folldal.
Spillet kommer nok etterhvert også. Sånn at vi ikke bare slår langt.