13. mai 2012

Bakoversveis i Korsvegen

Starten på kampen mot mot Leik var alt annet enn lystig. Et uvanlig tamt og tafatt Os/Nansen sto 2 meter bak/etter Leik-spillerne den første halvtimen, og det pleier sjelden å være oppskriften til seier. Allerede etter 2 minutter satte Leik inn en corner uten at vi gjorde så mye for å hindre det. 0-2 kom etter 11 minutter på et utsøkt langskudd etter corner. Leik putta ytterligere 2 mål i det 15. og 19. minutt. Først i det 40. minutt fikk vi vårt første skudd på mål, og i det 41. minutt satte Martin inn en redusering på et fint langskudd. 1.omgang kort oppsummert: Vi var ikke oppi folk, og ga Leik all verdens muligheter til å score.

Vi staret 2. omgang langt bedre, og det var derfor tøft å 5-1 i sekken på en personlig feil etter 55 minutter. Minuttet etter reduserte Øyvind med følsom lobb etter flott kombinasjonsspill. Vi var brukbart med etter reduseringa, men en i beste fall tvilsom straffe punkterte kampen definitivt etter 68 minutter. Leik putta kampens siste mål etter 70 minutter.

Dette var en kamp hvor vi fikk en god leksjon hvordan vi skal spille, og hva det kreves for å vinne fotballkamper; Skikkelig press på ballfører, stor bevegelse og hurtig pasningsspill. Dette klarte vi kun i korte glimt, og da blir vi selvsagt hardt straffet. Frem til neste kamp må vi jobbe med oss selv på trening, og bli langt tøffere mot hverandre i duellspillet.