2. juni 2013

Hederlig i vanskelig oppgjør

Fredag 31.5. spilte vi sesongens fjerde seriekamp, i Brekken, mot en motstander som fort kan vinne hele avdelinga denne sesongen. Såpass solide var de - over hele "fjøla" - at vi ikke skal være allverden misfornøyd sjøl om vi tapte med 0-4.

Etter å ha fått en makaber start i forrige kamp, ble det vektlagt at vi ikke skulle gå i samme "fella" denne gangen. Det lyktes vi bare delvis med, da det ble 0-1 allerede etter 5 min. Utover omgangen var det hjemmelaget som styrte, og de kjørte tidvis over vår midtbane og våre backer/kanter med å flytte opp mye folk og skape overtall. Da vi la om til 4-5-1 etter omtrent en halvtime, fikk vi demt opp noe mot dette. Og ispedd både solid innsats og innstilling, så rodde vi den verste stormen av.

1-0 til Brekken stod seg til pause, men da hadde vi likevel et håp om å få med oss noe hjem. Det gikk ca. én time ut i oppgjøret før brekkingene greide å "drepe" kampen med 2- og 3-0 (måla kom med ikke mange sekunders mellomrom). 4-0 ble det da de kom seg rundt på vår venstreside og slo presist inn til spiller som hadde løpt inn i boksen.

Vi hadde nok med å forsvare oss nesten gjennom 90 minutter i Brekken, og vi kom vel heller ikke til noen opplagte målsjanser bortsett fra å løsne et par langskudd fra 30 meter. Da kan konklusjonen bli at sluttresultatet og kampen totalt sett betegnes som hederlig for vår del.

For øvrig pådro vi oss fire gule kort (Per J., Yuchey, Jardar og Isak G.), i det som ble en småamper andreomgang.

Laget (4-2-3-1):
----------------Marius---------------
Einar (k)--------Stian----------Sajjad
---------Per J.--------Jonas----------
Erlend---Yuchey---Vemund---Jardar
-----------------Isak-----------------
Rolf I. og Jens spelte i tillegg.

Ellers kan det legges til at brekkingene stile opp med omtrent hele bygda på tribunene, det nystarta "Scooterberget" i røde t-skjorter inkludert (tilskuerantallet ble antyda å være ca. 150!). Ei slik ramme rundt kamper er artig å oppleve, og dette engasjement finner vi neppe andre plasser i regionen.

Brekken-trener P. I. Sjøvolds vurdering av kampen kan leses her.

Coming up next: Leik, på Sundmoen 8. juni (et lag Brekken for øvrig slo 6-1 i Hølonda). Her bør det være seiersmuligheter, karer!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar