19. juni 2013

Blytungt i Gauldalen

Så har vi vært på Singsås, og nærmest blitt "pissa på", som Kjetil Rekdal ville sagt det. Skjønt; resultatet, som ble på hele 0-4 til slutt, lyver noe, for det var egentlig en nokså jevn kamp. I førsteomgangen var det svært lite som skilte laga både i sjanser og banespill. Men da hjemmelaget fikk 1-0 etter en liten time, var det god natt til oss, og innsats og engasjementet ble helt fraværende.

Det som skjedde er litt skremmende med tanke på forsettelsen av sesongen, og dette var et foreløpig lavmål, rysser. Jeg synes det er rart at vi framstår så helt forskjellig fra Leik-oppgjøret sist. I dag viste vi mangel på vilje og motivasjon, og med kroppsspråket viser vi at det ikke var særlig moro med fotball. Det var ikke noe spesielt bra Singsås-lag vi møtte heller, så her burde vi fått med oss noe dersom vi hadde spilt opp mot vårt potensiale. Forhåpentligvis greier vi å vekke "den indre driven" i oss sjøl til neste kamp - mot Gimse 2 lørdag 29. juni - og kan avslutte vårsesongen på en mer hederlig måte. Vi må reise oss!

Dette laget gikk ut på banen fra start: Isak - Stian, Yuchey, Åsmund L. Rohde, Kristian - Marius (kapt.), Per J., Mats - Rolf I., Christian, Ali Reza. I pausen ble det foretatt hele tre bytter. Da kom Jørn Engzelius (back), Lars Anda Berg (ving) og Saijad (ving) inn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar