8. juni 2013

Årets første hjemmeseier i boks!

For de som husker tilbake tilbake til de to kampene mot Leik i fjor hvor vi ble rundspilt i 2 kamper med totalt 2-9 i målprotokollen var deilig at at årets første seier kom mot nettopp Leik. En annen gledelig sak i dag var at vi hadde en tropp på 16 spillesugne karer herav av fire Røros-gutter - ikke vanlig kost hittil i år.

Vi var før kampen enig om at i dag skulle vi ta tak i kampen fra start, og gutta gikk ut i 100 og var det klart beste laget de første 20 minuttene. Det ble ikke skapt så mange sjanser, men vi hadde en stor sjanse til å ta ledelsen. Etter en god åpning falt vi tilbake til gamle synder, og lot Leik vinne det meste av dueller. De skapte noen store muligheter og kun en god Isak holdt oss inne i kampen. Positiv 1. omgang, men noe heldig som gikk til pause med 0-0.

2. omgang startet på best mulig vis, men et herlig raid fra Marius som feide forbi fire Leik-spillere før han satte ballen kontrollert i mål. Flott prestasjon! Kun 5 minutter senere gjenvant vi ballen utenfor deres 16-meter, og unge Høistad leverte et nydelig innlegg som Mats satte kontrollert i mål. Stas at Mats fikk score i sitt comeback etter 3 års skadefravær. Etter dette hadde vi god kontroll, og det var helt unødvendig av oss å slippe Leik inn i kampen etter 65 minutter. Målet kom etter at vi helt umotivert mistet ballen på midten, og kunne altfor enkelt kontre inn reduseringa. Reduseringa til tross så ble det bortsett fra et par gode Leik-muligheter hadde vi brukbar kontroll, og tanksenter Odden misbrukte en megasjanse til å punktere kampen med 5 minutter igjen.

Sett med Os/Nansen/Røros-øyne var det en fortjent seier som smakte utrolig godt etter dårlig hjemmekamp mot Ålen. Leik hadde nok flere store sjanser enn oss, men det er noe som heter at gode lag også er mest heldig. Mange lyspunkt i dag, men det som gledet meg mest var viljen til å vinne dueller og fighte mot fysisk Leik-lag. Herlig karer!

Banens beste: Vemund som leverte en bunnsolid kamp, og så deler vi plusser til Kristian GB og Isak.

Dagens øyeblikk: Mats Indset som skårer i sin første kamp etter et skadeavbrekk på 3 år.

Dagens vondeste: Einar som fikk strekt ei sene i skuldra som gjør at han må ta ei lita fotballpause, men han er snart tilbake.