24. sep. 2012

Ingen poengfangst i Åla

Vi startet kampen bedre enn på lenge, og var det beste laget de første 15-20 minuttene uten at vi skapte de store mulighetene. Utover omgangen slapp vi Ålen mer og mer inn i kampen, og etter 25 minutter tok de ledelsen etter at vi hadde gjort en personlig feil. Etter målet falt vi ned på et for dårlig nivå, og lot Åleb kjempe og krige oss ut av stilen. Et offside-mål og et kanonskudd gjorde at vi låg under 3-0 ved pause.

2. omgang startet vi brukbart, men igjen uten at det ble de store mulighetene ut av det. Det føltes derfor tungt at Ålen satte inn 4-0 etter at vi unødvendig gav bort ballen på vei fram over. Et visst hpå ble tent da Alex kjempet inn et mål 1 minutt etter 4-0. I stedet for å redusere ytterligere putta Ålen ytterligere 2 ganger.

Alt i alt var det en kamp under pari hvor vi taper stort sett alt av 1. og 2. baller, og legger vi til et par personlige feil så blir det vanskelig å vinne kamper. Positivt innhopp av Erik i 2. omgang som skapte en del sjanser på sin side. Skal det bli poeng mot serielederen må hver og en bestemme seg å trøkke til skikkelig i duellene og vise vinnervilje.