16. sep. 2012

Endelig en seier

Årets siste hjemmekamp gikk på Nansen Stadion, hvor Singsås var motstander.
Vi fikk en god start, Admir scoret ett nydelig mål allerede etter 3 min. Vi var gode i starten . Christian og Admir viste innsats og vilje, men vi slapp Singsås inn i kampen etterhvert og de utlignet til 1 -1 før pause. I den andre omgangen skjedde det mye, Christian økte til 2-1, men Singsås utlignet direkte fra avspark med ett skudd fra midtbanen som gikk over Isak. Vi kom under 2-3 , og vi fryktet ett nytt tap, men dengang ei. Erik kom innpå for Marius, og han utlignet til 3-3 med ett skudd fra nesten død vinkel, og nå skjedde det mye. Admir ble taklet, fikk ikke frispark og kjeftet på dommer og ble utvist, men vi ga ikke opp og fullt fortjent scoret dagens Os spiller Christian vinnermålet like før full tid. Herlig !!
Guttene viste en herlig moral i 2. omgangen, og ga ikke opp, selv om vi fikk mye dømt mot oss. Og det var bra vi klarte å få denne seieren. Det trengte vi.