2. sep. 2011

Endelig seier i serien!!!!!!

Etter en 3-poengstørke på 4 måneder ble i dag årets første hjemmeseier med 5-3 over Glåmos/Ålen!!!
Vi hadde bestemt oss på forhånd at vi skulle trykke til skikkelig fra start og ta hjem årets første hjemmeseier. Åpningen var bra, og vi skapte noen gode muligheter uten å få utelling. Men etter 19 minutter fikk vi endelig hull på byllen ved Martin etter flott spill med Admir. Horden med hjemmefans hadde knapt fått satt seg ned før vi ufattelig enkelt lar Glåmos/Ålen utligne:-( Heldigvis reiste vi oss raskt, og fikk to kjappe mål ved Markus og Admir. Utover i omgangen produserte vi mange gedigne muligheter, og det er nesten utrolig at vi skåret kun en gang til før pause. Nok en gang var det Admir som var frampå; herlig å se at det har løsnet foran mål for Admir etter laaang måltørke. I 1. omgang hadde vi veldig bra kontroll, og da Martin løp igjennom og putta allerede etter 1 minutt av 2. omgang var vi sikker på at dette ville bli en veldig komfortabel og stor seier. De første 20 minuttene hadde vi bra kontroll, men så gir vi bort en unødvendig straffe, Isak er uheldig på et frispark og vips så er det kamp igjen. Mulig at det er mange bytter som gjør det, men det siste 25 minuttene er vi ikke spesielt gode, og et par superredninger fra Isak gjør at vi kan juble for 5-3 seier.

1. omgang var av det bedre vi har gjort, og noe å ta med seg videre. I 2. omgang blir det at vi skal gjøre litt for mye en og en, og da er vi ikke spesielt gode. Vi må sørge for at bunnivået i kampene kommer på et høyere nivå, så skal det nok bli flere poeng i høst.