11. sep. 2011

3 poeng og null baklengs mot Tolga/Vingelen 2

Årsbeste mot Tolga/Vingelen, og Isak holdt nullen for første gang. Ikke dårlig på en heller grå dag på Nansen stadion i september!!!

Det var et offensivt ON som skapte mange store sjanser allerede i åpningsminuttene, men nok en gang sliter vi med å få uttelling tidlig i kampen. Vi var det klarte beste laget i 1. omgang, og det var fullt fortjent at Kåsa ga oss ledelsen etter ca 30 minutter etter et flott angrep. Til tross for mange store sjanser, og hele 13 cornere ble det med det ene målet i 1. omgang, og mot slutten hadde Tolginene to gode sjanser til å utligne med Isaken holdt buret rent.

Starten av 2. omgang var mer jevnspilt, men vi løfta oss etter en litt rusten start, og skapte noen gode muligheter, men ubesluttsomhet fra oss og en opplagt Tolga-keeper hindret oss i å øke ledelsen. Admir hadde hatt en reativt anonym kamp inntil 65 minutter da han bestemte seg for å drible 3 tolginger, før han ble lagt i bakken utenfor 16 meteren. Dommeren mente at prestasjonen fortjente et straffespark, som Høistad satte kontrollert i mål. Vi hadde bra kontroll på kampen, men det var godt for fryneste  trenernerver at Breen punkterte kampen med 15 minutter igjen.

En veldig bra gjennomført kamp fra vår side, og det er vel lenge siden et ON lag har spilt en så god fotballkamp på Nansen stadion. Mye flott spill gutter, så vi gleder oss til kampene som kommer! Spesielt gledelig med Roar sitt gode backspill i dag.

Isak
Lars - Sondre - Stian - Roar
Markus - Øyvind - Martin
Admir - Christian - Jørund
Innbyttere: Rolf Inge, Alf Mikkel, Kristian, Vegard, Svein, Alexander.
Målskårere: Kåsa, Stian og Christian

Dagens Os/Nansen ryss: Stian

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar