18. sep. 2011

3 poeng i Brekken - 8 år gammel barriere er brutt

For 2. kamp på rad tar vi hjem 3 poeng, og holder nullen. Den som kan sin historie vil vite at sist dette skjedde var da USA gikk til krig mot Irak og Medkila vant cupen for damer. De fleste har selvfølgelig gjettet at vi skal tilbake til juni 2003. Da vant Os/Nansen 3-0 over Glåmos og 4-0 over Kvikne.
Det vart som vanlig en tøff krige-kamp når det er kamp i Brekken, og det var spesielt deilig å kunne dra i land seieren i en slik kamp. Vi starta kampen godt, og hadde en par gode muligheter som vi kunne satt. Det var en relativt jevn første omgang, men jeg synes det var fortjent at vi kunne gå til pause med 2-0 etter skåringer av Martin og Christian. Brekken fikk av en eller annen grunn straffe rett før pause, men satte den i tverrliggeren og Isak "Nollan" tok hånd om returen. Omgangen var preget av mange dueller, og ikke altfor mye finspill. Lite mye fokus fra begge lag på en dommer som nok har hatt bedre dager på jobb.
2. omgang fortsatte i samme spor som de første 45 med mange tøffe dueller, og med noen gode sjanser for oss til å øke ledelsen. Desverre lykkes vi ikke med å punktere kampen, og vi var heldige ved et par anledninger at Brekken ikke reduserte. I deler av 2. omgang hang vi ikke helt sammen, og Brekken fikk litt for store rom og boltre seg på. Men all honnør til gutta for herlig gutsing, og 2 minutter før fulltid fikk nervøse trenere tilnærmet hvilepuls da Høistad satte inn en straffe til 3-0.

Herlig med seier igjen gutter! Vi leverte kanskje ikke verdens beste kamp spillemessig, men vi kriga godt var mest effektive foran mål. Nå skal vi avslutte med seier mot serievinner Tylldal/Tynset2 i siste kamp, så kan vi gå neste sesong i møte selvtillit og godt humør.