27. apr. 2011

Tap i seriepremieren

Oppdal var arena for årets seriepremiere, og det var et aggressivt Oppdals lag som tok ledelsen allerede etter 6 minutter. Nok en gang kommer er vi litt for tamme og besluttsomme i starten av kampen. Det skal vi få ordnet på til neste kamp. Etter å ha ristet av oss kalddusjen fikk vi satt formasjonen, og skapte etter hvert noen målsjanser uten vi klarte å få ballen i mål. Oppdal gikk til pause med 1-0, men vi var så absolutt med i kampen. Starten av 2. omgang var jevnspilt, men etter 58 minutter var det nok en gang Oppdal som fikk ballen i mål. Etter dette måtte vi gjøre noen bytter som gjorde at vi mistet formasjonene, og kombinert med litt sløvt forsvarspill putta Oppdal 4 mål fra det 72. til det 82. minutt.

Alt i alt leverte vi en god kamp i 65 minutter, og som absolutt er noe å bygge videre på. Oppdal var et hurtig og aggressivt lag, og når vi møter såpass gode lag trenger vi flere spillere som tør og vil ta dueller.