16. apr. 2011

Seier mot Tolga/Vingelen2

På kunstgresset på Røros ble årets 2. seier halt i land etter en jevn batalje mot Tolga/Vingelen. Nok en gang åpnet vi veldig forsiktig, og slapp inn et enkelt mål etter noen få minutter. I en betydelig motvind leverte vi en 1. omgang klart under hva vi er gode for, og Tolga/Vingelen ledet fuilt fortjent. Vi hadde til dels store formasjonsproblemer i den offensive delen av spillet, og var alt for tamme i duellspillet.
Til andre omgang la vi om til 4-5-1 for å få bedre kontroll på midtbanen. Dette fungrete godt, og sammen at Markus gjorde en god jobb med å ta ut Tolga/Vingelens playmaker fikk vi etter hvert overtaket i kampen. Utligning til 1-1 kom etter en glimrende stikker til Alex som parkerte de rutinerte gutta i Tolga/Vingelens midtforsvar. Kampens fineste angrep stod Lars og Markus for, hvor Markus etter et flott trekantspill kunne sette ballen forbi keeper.2-1! 3-1 kom på straffe etter at Alex ble sprunget ned da han var på full fart ut av banen:-) Stian var som vanlig iskald på straffen, og sendte ball og keeper hver sin vei.
Alt i alt en greit gjennomført kamp hvor hvert lag hadde hver sin omgang, og hvor vi var det mest effektive laget.