10. apr. 2011

Seier mot Brekken

Med solide 7-4 over Brekken er årets første seier bokført! Vi startet litt tafatt og slapp inn mål på corner etter bare 3 minutter. Corner i mot er vi svake på, så det må vi få rettet på til seriestart. Etter kalddusjen og litt rufsete forsvarsspill i starten kom vi sterkere utover i omgangen, og kunne gå til pause med 3-2 ledelse etter 3 scoringer av Christian. I startet av 2. omgang hadde vi bra kontroll, og gikk opp til 4-2 etter nok en scoring av Christian. Etter 4-2 scoringen slapp vi oss ned en del, og ga bort 2 enkle mål til Brekken. Gutta viste bra moral etter dette, og hevet seg igjen. Kampen punkterte vi 3 nye fine mål før dommeren blåste av kampen. Christian x 2 og Admir var målgjørere.
Alt i alt var det godt gjennomført kamp, og stor framgang fra kampen mot Tolga. God innsats, og perioder med godt spill.