22. sep. 2013

Punktum finale, målkåt rørosing og tre poeng

Da har vi unnagjort den siste seriekampen i 2013, og den endte med S E I E R!

Slukøra singsåsbygg (eller heter det singsåsinger? Ja, gauldalinger eller trøndere dekker i hverfall...) måtte dra nordover att uten poeng, til tross for at de hadde med folk i Liverpool-drakter. Kanskje tok vi litt lett på oppgaven da vi så hva motstanderen stilte opp med, for Singsås fikk ta ledelsen før vi skjønte "alvoret", løfta oss på banen og fikk inn to mål før pause.

I andreomgangen går vi relativt tidlig opp i 3-1, noe som blir ei sovepute, for gjestene greier å utlikne. Men med en siste sluttspurt makter vi likevel å få inn det siste målet, og tre velfortjente poeng blir igjen i Dæsjbygden. Alle våre fire mål ble satt inn av Lars Erik Sandbakken, som også er toppskårer for Røros' lag i 4.divisjon. Samtlige mål kom etter gjennomløpinger i bakrommet.

Laget (4-5-1, ble endra til 4-4-2 i førsteomgang): Isak G. - Rolf I., Jørn A. Sevatdal, Stian S., Vegard - Bjørn M., Einar, Per J., Marius, Ali (debut) - Lars E. 
Innbyttere (kom inn i andreomgang): Audun, Simen L. Rohde, Tor Inge Y. (comeback).

Verd å merke seg var det at to av våre guttespillere fikk prøve seg (Ali og Audun), og disse gjorde en god figur. Ali millimeter fra å sette inn 5-3 i siste sekund.

Etter oppgjøret ble det ei lita markering på Trollkroa, der vi bl.a. diskuterte kampen og oppsummerte sesongen.

2013-sesongen for herrelaget er nå per definisjon over og avslutta. Men 2014-sesongen starter på att med treninger rimelig kvasst, antakeligvis i uke 40, da nye Sundmoen stadion etter planen skal stå klar med sitt nye og moderne dekke. Det siste som er sagt er at det kanskje blir forsinkelser med levering av lysmastene til banen, slik at det foreløpig kan bli upraktisk å trene på kveldstid. Lørdagstreninger kan bli et alternativ. Tidspunkt for trening blir lagt ut her.

Uansett; det er på sin plass å få suge litt på karamellen, etter igjen å ha opplevd den gode seiersfølelsen - "The Sweetest Vitory":




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar