Nok en tung dag i Os/Nansens historie

Hølonda, 15. sept. 2013:
Leik - O./N./R. 2 8-2 (5-1)
Laget (3-5-2): Isak - Stian, Vegard, Henrik - Rolf I., Ismail, Per J., Mats, Alireza - Christian, Lars Erik. Einar inn etter 10 min.

Vi forsøker å gå ut med en backtreer, med to markeringsstoppere og én sweeper (Stian), men går bort fra dette etter få minutters spill. Fra ca. det 25. til det 40. spilleminutt er det ned med rullgardina, og fem baklengst på rappen, i en periode der vi var nestsist på alle baller og i alle dueller. Før den tid har vi brukbare sjanser, og kunne med litt tur vært i ledelsen.
Lars Erik Sandbakken setter inn to reduseringer og gir oss et ørlite håp, men på tampen får vi tre mål imot og Leik vinner overlegent (sjøl om 2-8 var i overkant. Hvis vi trekker fra et par off side-mål (polakk som var kronisk på feil side av forsvarsrekka), og ett som tvilsomt var over streken (rart at dommer dømmer den inn fra sin posisjon på sekstenmetersstreken - han bør jo være sikker på at ballen er inne for at det skal dømmes mål!), så hadde det sett bedre ut). Med 12 mann tilgjengelig, inkl. et par halvskadde, er det ikke rart det blir som det blir. Jeg fikk noen tvilsommme frafall helt på tampen som ikke er bra, og som er skuffende og ødeleggende for lagmoralen. Vi er avhengig av at folk ofrer litt for laget og tar seg tid til å bli med også på bortekampene.

Nå får vi en siste sjanse lørdag mot Singsås til å vise at vi ikke er like dårlig som vi har vært i høst (0 poeng). Med full mobilisering, konsentrasjon og tenning bør vi ha gode seiersmuligheter! Kom igjen!

PS! Etter kampen er det kommet innspell fra Tufsingdalen at vi kan samles på Trollkroa, for bespisning og drikke. Et forslag som applauderes og som herved støttes! Møt opp!

PPS! Det er trening (årets siste?) på Sundmoen 2, torsdag 19. sept. kl. 1800.