12. aug. 2013

Hvis fotball hadde vært rettferdig...

...så hadde vi vunnet i Ålen i kveld. Flest sjanser, flest skudd på mål og overtak i spill og ballinnehav. Men det hjelper oss så lite. Ett mål fikk ålbyggene. Vi fikk ingen. Forferdelig bittert og tungt å svelge.

Det butter imot. Det handler om å tippe kampen over i vår favør. Den ballen må inn i nota.

Laget: Isak - Ståle Berre, Stian TS, Vemund, Jonas - Rolf I., Per J. Marius V., Stian OH, Henrik Sandnes - Christian. Ali Reza og Einar spilte også.

Vi tar med oss det positive: Defensivt stort sett bunnsolid. Vi tør å holde på ballen - stresser ikke i bakre ledd - og ruller ballen elegant fra side til side for å slite ut motstanderen og til slutt finne ei luke. Framover på banen er arbeidsmoralen god, og vi skaper flere store sjanser. Vi kan nevne Christians flotte passering av midtstopperen, men der skuddet ikke vil inn. Ali Reza slo til med ei vending fra en annen verden, før det koker litt i skuddøyeblikket som dessverre treffer keeperen og går stolpe ut. Og Jonas som sliter seg løs på bakre etter en dødball, men får ikke tåa skikkelig på ballen.

Små marginer skilte oss fra seieren. Uflaks er inne i bildet. Men også udyktighet. Og vi kunne vært bedre trent, rent kondisjonsmessig.

Revansje mot ålbyggene kan vi få allerede kommende lørdag. Da venter førstelaget deres, som skal være betraktelig kvassere, på Øra (kampen er flytta dit p.g.a. gravearbeid på Sundmoen og Os-cup i Dalsbygden). Nå blir det treningsfri i morgen (tirsdag). Neste trening blir på Sundmoen 2, torsdag 15. aug. kl. 1900. Stian TS leder denne.
(F.o.m. uke 35 kommer jeg til å invitere med guttelaget på våre torsdagstreninger, slik at vi blir flere spillere på øktene (bør bli en vinn-vinn-situasjon)).

Mannskapssituasjonen endrer seg litt utover høsten, med Stian H. og Jonas trolig mye borte p.g.a. skolegang. Yuchey og Kristian B. er neppe aktuell til noen kamper. Men vi har seks spillere på vei tilbake; disse er Jardar R., Erlend, Sondre, Saijad, Vegard H. (comeback) og Bjørnar H. (overgang signert, er nå klarert for spill). I tillegg har vi Jon J. og Bjørn M. i bakhånd. Og når vi i tillegg kan støtte oss på Røros, bør vi være bra forspent videre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar