3. aug. 2013

Fra 2-0 til 2-5, og fra 15 til 50!

Årets aller første treningskamp er gjennomført i dag, mot Tolga-Vingelen FK. Sluttresultatet ble 2-5, etter at vi leda 2-0 til pause. Det skal legges til at T-V skifta ut hele laget i pausen, og kunne sette inn på utkvilte spellere (de som spiller Football Mananger/gamle Champ. Manager vet at fitness-nivået går ned fra 100 % til 85-90 i førsteomganger, og tappes mer utover i kampen...). Når det i tillegg er førstelaget deres som tar over i andreomgang, var det ikke å vente at det ble tøft. Men vi fullfører på brukbar måte, og la ned en solid arbeidsinnsats.

Disse spilte fra start: Øystein - Jens, Stian S., Vemund, Vegard - Esten, Per J., Jardar K., Stian H., Magnus - Marius.
Vi lånte Øystein Rønningen på høyreback i førsteomgang, og Simen Killingmo litt som keeper etter pausa. I andreomgang kom Gjermund, Gül, Einar K. og Bjørnar inn.
Måla kom fra Marius (gjennomløping i bakrom) og Stian H. (plassert skudd nede i høyre hjørne).

To karer som blir med oss fast videre, Stian S. og Vegard, gjorde comeback i dag - meget solid og velkommen tilbake! Øystein imponerte både som keeper og utespiller, og det er ikke helt utenkelig at han kan bli med på en kamp eller to i høst. På midtbanen bidro både Jardar K., Esten og Bjørnar, og alle disse håper vi å sjå i Os/Nansen-trøya igjen en gang før de legger opp (Bjørnar tilbake allerede i høst?). Magnus fikk debuten på herrenivå i dag, og var svært bra som lettbent ving. Og, som ikke det var nok, så meldte både Gjermund og Einar K. seg tilgjengelig i andreomgangen! Artig at slike veteraner (født i 1962 og 1964) vil bidra, og i dag hadde vi derfor spillere fra 15 til 50 år på banen samtidig! (Veteraner, ha derfor tlf. på i tilfelle innkalling uti september! Det spørs om formann Galåen, som i siste liten måtte prioritere sement i dag, må finne seg å stille lenger bak i køen no...)

Hvis vi også takker Yuchey som sporty stilte opp som dommer i andreomgang, og at Nansen stadion var i meget bra stand, så er vel det meste sagt. Vi tar med oss denne opplevelsen videre, og takk til de som stilte slik at vi fikk verdifull matchtrening!

Husk neste trening, mandag kl. 19 på Sundmoen 2. Tirs. og tors. blir det økter på kunstgraset ved Dalsbygda skole (mye five-a-side), også det kl. 19.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar