25. mai 2013

3 mål - 0 poeng i årets første hjemmekamp

Årets første hjemmekamp er unnagjort, men dessverre uten at vi fikk med oss noen poeng. Fortjent nok tok Ålen2 med seg alle poenga hjem til Åla.

Starten på kampen må en vel kunne si var katastrofal. Før speakeren hadde lest opp begge lagoppstillingene lå vi under med 2 mål. Dette var to så store gavepakker av oss at julenissen skal slite med å levere lignende gavepakkerpå julekvelden. Som ikke det var nok så putta Ålen på en perfekt slått corner etter 15 minutter. Sakte med sikkert kom vi oss litt til hektene, og de siste 15-20 minuttene av omgangen var vi på høyde med Ålen. Sajjad reduserte for oss etter 32 minutter etter bra forarbeid av Breen og sjølveste Formann Galåen.

Etter pause putta Ålen to ganger på de første 8 minuttene, og punkterte med dette kampen. Resten av kampen var relativt jevnspilt og dagens kaptein Breen putta to goaler mot Ålens ene. Sluttresultat 6-3 til Ålen.

Ålen var det beste laget og vant fortjent, men vi gjør det svært vanskelig for oss selv med håpløst forsvarsspill i starten av kampen. Forsvarspillet var ikke bra i dag, og må forbedres kraftig til fredag da serieleder Brekken tar i mot oss i Brekken. Fremover på banen er det kun glimtvis vi klarer å holde litt på ballen og spille oss til målsjanser. Dagens Os/Nansen gutter var Sajjad, kæpten Breen og Stian.