5. mai 2013

0-4 på Kirkhusmoen

Da er sesongpremiera unnagjort, etter vårt besøk i Ålen i ettermiddag. Her endte det med et 0-4-tap, der pauseresultatet var 0-1.

Disse var i aksjon, i en 4-5-1-formasjon:
Isak (kapt.) - Rolf I., Vemund, Marius, Stian - Yasser, Erlend, Andreas, Jardar, Einar - Christian. Følgende kom innpå: Endre, Jørn A., Sajjad, Alf M., Simen, Per J., Hans I.

Førsteomgangen var relativt jevnspilt; vi har rimelig god kontroll bakover, men klarer heller ikke skape noen store målsjanser. Da det blir 0-2 allerede i det 46. minuttet, var mye gjort og resten av omgangen har Ålen kontroll og ballen mest.

En av våre største sjanser får vi ved Hans Inge, som skyter nede i venstre hjørne like før slutt men som keeper redder. Det offensive spillet slet vi med å etablere, men at vi skulle være samspilt her kunne vi heller ikke vente da vi ikke har hatt noen treningskamper i forsesongen og har et lag som ikke har trent mye sammen. Dette er jeg trygg på at vi blir bedre på utover sesongen.

Alt i alt gjorde vi et hederlig forsøk, men var rett og slett litt svakere enn Ålen som framstod som jevnt over solid og som sikkert blir et av topplaga i divisjonen denne sesongen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar