22. apr. 2012

Uavgjort i generalprøven

En sensasjonelt varmt Øra stadion innbød til fest og generalprøve mot Brekken. For første gang i vinter kunne vi velge fra en skade og forfallsfri tropp (minus Torri), så det var foventninger om seier.

1. omgang startet med klar ON dominans, og det var sløvt forsvarspill fra oss som lot Brekken sette inn et frispark fra 20 meter. Admir utlignet med en volley fra kort hold etter litt klabb og babb feltet.
Vi fortsatte å dominere banespillet i resten av omgangen uten at vi fikk inn flere mål.

I pausen bestemte vi oss for å forbedre duellspillet og bli tøffere i nærkampene, men det var tvilsomt forsvars/keeperspill som gjorde at Brekken putta to mål etter henholdvis 50 og 55 minutter. Offensivt hadde vi bra struktur, og skapte mange gode sjanser uten at vi fikk satt ballen i mål før Markus satt inn et innlegg fra Alex er 65 minutter. I stedet for en velfotjent utligning ga vi bort et mål på personlig feil eller 70 minutter.
Vi har trent godt i vinter, og de harde øktene gjorde at vi klarte og holde presset ut kampen. Det var derfor ikke ufortjent at vi fikk en redusering på et fint skudd fra Martin etter 85 min. Rett før dagens gode dommer Svein (ja han på laget vårt ja) blåste av kampen headet Jonas inn et frispark fra Lars.

Kampen ga oss klar beskjed om at vi må bli tøffere og mer bestemt i begge 16-meteren, og at tøffhet i duellen må opp noen hakk til seriestart. Offensivt leverte vi mye bra spill, og det tar vi selvsagt med oss videre.

Laget:

Isak

Alf Mikkel - Sondre - Jonas - Stian

Markus - Øyvind - Martin

Maruis - Christian - Admir

Innbyttere: Rolf Inge, Kristian GB, Lars, Alex og Jørund.

Målskårere: Admir, Markus, Martin og Jonas

Dagens O/N gutter:

3 poeng Stian
2 poeng Markus
1 poeng Øyvind

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar