28. apr. 2012

G19 åpnet med 3-1 seier mot Klæbu

Første seriekamp for juniorlaget vårt ble spillt mot Klæbu på bortebane lørdag 28/4. Det var ikke akkurat noe vårlig denne lørdagseftaen. 5 plussgrader, regnbyger, sterk vind.
Vi starta første omgang i motvinden. Vi hadde tross det god kontroll. Muligheter fremover fikk vi også, ved at Marius og Kristian hadde flere gode løp på kantene, men pauseresultatet ble 0-0. Problemet vi hadde , var nok dommeren . Mildt sagt så hadde han ett voldsomt markeringsbehov. Og gule kort ble vist til mange av spillerne. Dette fortsatte også i 2 omgang, men vi klarte stort sett å holde kjeft i motsettning til Klæbu. Vi gikk opp til 1-0, 8 min. ut i omgangen. Jonas sendte i vei ett skudd fra omtrent midt på banen, som gikk over keeper og i mål. 2-0 fikk vi etter 11 minutter. Kristian tok corner, som Jonas flikket inn . Vi hadde så god kontroll, men etter en halv time reduserte Klæbu til 1-2. Og det var litt spenning igjen. Etter 42 minutter tok Jonas ett frispark som gikk over keeper og i mål. Nå var kampen avgjort. Vi gjennomførte en grei kamp, med god kontroll. Forsøk på bra spill, kombinert med pasninger i bakrom til hurtige angripere, gjør at det blir spennende med videre seriekamper.