4. aug. 2011

Målrikt mot Tolga/Vingelen

Ferien såg omsider ut til å å sluppet taket, for det var et Os/Nansen som startet frisk, og tok ledelsen allerede etter 2 minutter ved Christian. Sammen mann var frampå igjen etter 10 minutter, og ga oss den starten vi hadde håpet på. T/V fikk ei redusering etter 20 minutter på en corner, hvor vi for ørtene gang i år er altfor passive og snille på dødball i mot. Her må det skjerpings til; følge mann og ikke bare se på ball.
Resten av omgangen var vi det klart beste laget, og gikk til pause med 5-1 etter skåringer av Christian *2 og Martin. Pausa var nok i lengste laget for vi var passive og ubeslutsomme de første 10 minuttene, og det utnytta tolgingene ved å redusere to ganger. Etter dette fikk vi justert laget, og fikk i gang att spillet fra 1. omgang. Vi skapte en del gode muligheter, og målmaskina Christian putta 2 nye mål. Tolga satte inn ei redusering mellom våre to mål, men vi kontrollerte resten kampen og kunne skåret enda flere mål. 7-4 seier smakte godt!

Vi heva oss mange hakk fra den svake kampen mot Tynset, og leverte en god kamp mot divisjonskollega T/V. I dag tør vi spille fotball, og det er så utrolig viktig at vi gjør det. Skal vi bli bedre, og vinne kamper er vi nødt til å tørre og spille slik som vi gjør på trening. Det skal vi bygge videre på til kampen mot Alvdal/Folldal neste fredag. Tøffhet i duellspillet på dødballer skal vi terpe på treninger i uka som kommer.