15. aug. 2011

Kampen mot Alvdal/Folldal - fotball er et ubarmhjertig spill

Det er med en merkelig følelse jeg skriver referat fra kampen på fredag. Kampen tapte vi 7-2, og det tyder på at vi har levert en elendig kamp som vi må glemme fort som fy. Samtidig så tror jeg vi alle sitter igjen med en følelse av at vi spesielt i første omgang leverte en god kamp offensivt. Sjansestatistikken før pause viser 5 100% sjanser til Os/Nansen og 0 mål. Alvdal/Folldal 3 100% sjanser og 4 mål. Forsvarsspillet vårt i 1. omgang er det svakeste vi har levert på lang tid, og mot et lag som Alvdal/Folldal så ender det selvsagt med mange unødvendig baklengsmål. Det er ikke noen tvil om hva som må forbedres til neste kamp.
Offensivt skapte vi mange sjanser, og det er både udyktighet, mangel på rutine og litt uflaks som gjør at vi ikke putter flere mål. 2. omgang var målmessig en mye jevnere omgang, og som nok gir et mer korrekt bilde av kampen. Gledelig at Admir endelig fikk åpnet målkontoen på seniornivå.

Vi tar med oss det positive i angrepsspillet, og jobber knallhardt med forsvarsspillet til neste kamp.