15. juni 2011

Målorgie på Øra

Da skulle vi endelig få oppleve å ta ledelsen i en kamp! Øyvind prikka et skudd fra 20 meter rett i vinkelen etter bare 5 minutter. Vi fortsatte å være effektive, og etter 15 minutter stod det 3-0 til oss etter skåringer av Breen og Høistad. Røros reduserte på et unødvendig straffespark, men vi fortsatte det gode spillet, og Breenla på til 4-1 nesten umiddlebart etter reduseringa. Vi hadde god kontroll på kampen fram til pause, og gikk til pause med 5-2 ledelse etter skåring av Markus på en flott volley fra 16 meter.1. omgang var ny årsbeste, med knallhard defensiv jobbing, og effektivt angrepsspill.
2. omgang startet ikke så bra som 1. omgang. Røros fikk 4 kjappe mål, og etter 10 min av 2. omgang stod det 5-4 til oss. Resten av omgangen var Røros det beste laget, men vi ga bort veldig mange enkle mål slik at det tilslutt ble 9-5 til Røros.

Vi glemmer 2. omgang, og gleder oss over en 1. omgang som var virkelig bra og at vi putta 5 fine mål.