5. juni 2011

Årsbeste gav 1 poeng mot Brekken

Det var et revansjelystent Os/Nansen som tok i mot ubeseirede Brekken på Sundmoen. Vi gikk ut friskt og etter ti minutter hadde vi hatt tre store muligheter til å ta ledelsen, men vi var ikke dyktige nok foran mål. Resten av omgangen dominerte vi, og med til tider glimerende spill. Utrolig nok klarte vi ikke å sette i ballen til tross for noen gedigne muligheter. Er nok noen som føler at de burde gjort både ett og to mål i 1. omgang. Bakover var vi veldig solide, og slapp kun til Brekken ved en anledning.
2. omgang startet forrykende med skåring av Breen etter under 1 minutt. Vi fortsatte de gode spille fra første omgang de første 10 minuttene etter pause, men gradvis tok Brekken over mer av spillet. En unødvendig straffe gav Brekken redusering etter 67 minuttet, og etter dette begynte vi å bli slitne og var Brekken det beste laget resten av omgangen. Noen fantatiske redninger av Isak og godt stopperspill sørget for at det ble poengdeling.

Kampen i dag var rett og slett meget bra. Flott spill langs bakken, topp innsats og for det vanket det uoppfordret skryt fra hjemmefansen. Herlig, bare så synd vi ikke klarte å punktere kampen i første omgang.

Laget (4-2-3-1)
Isak
Lars - Alf Mikkel - Sondre - Stian
Esten - Øyvind
Alex - Markus - Kristian
Christian

Innbyttere: Svein, Roar, Jørund, Admir og Rolf Inge

Dagens Os/Nansen ryss: Alf Mikkel

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar