5. sep. 2009

Seieren glapp 3 min på overtid

3 minutter på overtid klarte dessverre Tylldølene å utlikne til 2-2. Jeg synes synd på dere gutter - det var jævlig bittert.

I første omgang var vi best, og ledet fortjent 1-0. Vi kjempet bra og vant mye dueller, men spillet var ikke bra nok. Det florerte av upresise pasninger, og det ble etterhvert mye måking. I 2.omg var vi enige om å tørre å spille mer. Det klarer vi bare delvis. Men vi legger på til 2-0, og ser ut til å kontrollere kampen. Men tylldølene får redusert etter en langball i bakrom, og lobb over keeper. Ikke bra forvars/keeper-spill på den. Resten av omgangen er jevn, med sjanser til begge lag. Per Johan er fryktelig nær ved å punktere kampen på heading, men den reddes med ei lang tå på streken. Det ser ut som vi skal redde seieren. Men 3 min på overtid får en tylldøl etterhvert slått inn fra hjørneflagget (utilgivelig å tillate innlegg der), og vi får ikke headet bort. Ballen lander hos en gul kar som får avsluttet. Fryktelig bittert!

Laget: Kjetil - Nikko, Fredda, Yosh, Espen - Robert, Bjørnar, Christoffer, Esten - Per Johan, Jørund
Subs: Erlend, Stian, Vegard
Mål: Robert (2)
Dagens O/N-gutt: Robert