3. sep. 2009

0-0 mot Røros

Til tross for gedigne sjanser til begge lag, endte kampen på kunstgresset med 0-0. Det kunne bikket begge veier, så vi får være greit fornøyd med uavgjort. Men Christoffer var uhyre nære ved å avgjøre på overtid med sin avslutning i tverrliggeren.

Første omgang er jevnspilt. Rørosingene har med mange som har mye spilletid i 4.div (Sandbakken, HM Tamnes, Bones, Holøien, Rohde), men de blir effektivt temmet. I forsvar matcher vi farten, og de skaper ikke mange sjanser. Per Johan har omgangen største sjanse på et herlig langskudd, med retning mot hjørnet. Men gamle Werner Eriksen varter opp med ei praktfull redning.

I andre omgang blir vi utover omgangen trykket mer bakover. Kjetil redder oss med en trippelredning ved en anledning. De får noen farlige dødballer, men vi står i mot. Per Johan har en ny kjempesjanse på ei heading. Og Christoffer får sin kjempesjanse på overtid etter at broder Robert har forsert på høyre, og slår inn på 5-meteren. Men avslutninga slår altså i tverrliggeren. Synd, men vi spiller en ganske bra kamp. Keeper og midtstoppere får mest skryt denne gang. Mannskapet var da også sterkere denne gang mot de foregående kampene.