3. okt. 2011

0 poeng i sesongavslutningen

Årets siste seriekamp ble et lite atniklimaks i forfold til de to siste kampene. Vi startet usikkert med dårlig pasningskvalitet og rufsete forsvarsarbeid, og det var fortjent at T/T tok ledelsen etter 12 minutter. Resten av omgangen var T/T fortsatt det førende laget, og de kunne gå til pause med en fortjent 2-0 ledelse.

I 2. omgang hevet vi oss flere hakk, og hadde i starten av omgangen noen store muligheter til å redusere men kombinasjonen av en god keeper og middels avslutninger hindret redusering. Utover i omgangen var vi det førende laget, men vi var litt for tannløse i avlsutningsfasen slik at kampen ebbet ut med 2-0 til T/T.

Ingen stor kamp av oss, men vi klarte å heve oss i 2. omgang  og det er godt med tid til å forbedre på til sesongstart i 2012. Målsetningen for sesongen var å stille lag i alle kamper, og være en gjeng som har det gøy i lag samtidig som vi blir bedre fotballspillere. Jeg vil i så måte si at vi har lykkes, og det som er mest gledelig at vi er flere som er med i gjengen nå enn når vi startet i vår. Bare å glede seg til neste sesong.