27. juli 2011

Tynset vekket oss fra sommerdvalen

Første kamp etter en kort sommerferie mot Tynset G19 ble spilt i går, og det er ting som tyder på at vi trengte en liten "wake up call" før serien starter. Etter en jevn åpning hvor Tynset hadde ballen mest skåret de 2 kjappe mål etter ca 15 minutter. Ved begge målene var vi svært gavmilde i eget forsvar. Resten av omgangen var relativt jevnspilt, men med Tynset som det beste laget. Vi skapte svært få sjanser, og Tynset unyttet rett før pause passivt forsvarsarbeid til å legge på til 3-0 på et fint langskudd.
Vi startet 2. omgang mye bedre, og skapte noen halvsjanser de første 20 minuttene uten at keeperen hos Tynset ble superstressa. Tynset var nok en gang frempå med to kjappe mål etter ca 65 og 75 minutter, og derifra og ut skapte vi ikke noen store muligheter til å putte. Rett før slutt fastsatte Tynset resultatet til 6-0.

Alt i alt var dette en skuffende kamp fra vår side, hvor vi manglet den tøffheten og besluttsomheten som skal til for å vinne dueller og fotballkamper. Vi ble nok også litt passive i vår 4-5-1 formasjon, så vi må jobbe litt med å få til et mer et aggresivt press litt høyere i banen. Spennende debut av Håkon Breen. Ser at vi her har en spiller som har spilt på høyere nivå, og som vil bidra til å heve oss utover høsten.