7. mai 2011

Seier på Steimoegga til et vintage dressa Os/Nansen!

I dag stilte vi i et herlig vintage burgunder draktsett fra en svunnen storhetstid, som borget for 3 poeng!Tradisjonen tro startet vi kampen i overkant forsiktig, og slapp inn et enkelt mål etter kun 10 minutter. Gledelig nok kom vi oss svært rask etter kalddusjen, og Breen skaffet oss en straffe som Høistad satt iskald i mål. Alvdal/Folldal var det beste laget de første 20 minuttene, men vi jobbet oss gradvis inn i kampen. Det var derfor surt å gi bort nok et enkelt mål etter 33 minutter slik at pauseresultatet ble 2-1 til Alvdal/Folldal. I pausa bestemte vi oss for å trøkke til litt meri dueller, og satse mer framover. Anført av en for dagen meget opplagt Øyvind tok vi i tak i kampen, og utlignet etter et selvmål etter 52 minutter. I mot spillets gang gikk Alvdal/Folldal opp i det 65 minutt ledelsen etter dårlig forsvarsspill fra vår siden. Sondre utligna til 3-3 etter en dødball, før dødballspesialist Høistad satte et frispark fra 22,43 meter rett i buret. 4-3! Superinnbytter Kåsa sikret seiren med sin 5-3 skåring etter 87 minutter.

Dette var en skikkelig arbeidsseier hvor vi jobbet hardt for hverandre i hele kampen, og tok en fortjent seier.
2. omgang var årsbeste. Virkelig noe å ta med seg videre!