16. aug. 2009

Revansje mot Brekken

Til tross for at vi dro med bare 12 mann, klarte vi å kjempe oss til en oppmuntrende 4-1 seier mot Brekken. Jeg er meget frustrert over manglende vilje til å stille opp. En del av forfallene er på grunn av manglende evne til å planlegge. Og noen forfall er rett og slett at det å stille opp for laget ikke betyr noen ting.

Om kampen: De som stilte opp gjorde en bra kamp. Brekken skapte de første sjansene, men vi klarte å stå imot. Og deretter var det vi som puttet først; en fin scoring på bakerste ved toppscorer Nergård. Samme Nergård la senere inn til Jørund som scoret sikkert. Vi var effektive som ledet 2-0, men det er lov. Brekken fikk redusert på dødball - og var nære ved utlikning på et gjennomløp. Kjetil vartet opp med en god redning 1-mot-1.

Etter pause var vi enige om å støtte opp midtstopperene bedre - som spilte mye 1-mot-1 mot Brekkens to spisser. Begge backene og Perry bakerst på midtbanen løste dette. Brekken skapte bare to sjanser i 2.omg. Christoffer punkterte kampen ca et kvarter før slutt, og Øyvind pyntet på i sluttminuttene.

Det var positivt at vi turte å holde ballen mer i laget slik vi har trent på den siste uka. Og det var veldig positivt med godt midtstopper-spill av ungguttene.

Laget: Kjetil - Tor Inge, Yuchey, Fredrik, Stian - Nikko, Per Johan, Christoffer - Øyvind, Jørund, Vegard
Sub: Bjørn M
Mål: Øyvind (2), Jørund, Christoffer
Dagens O/N-gutt: Fredrik

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar