2. juni 2009

Dødballtap mot Røros

Irriterende dødballmål i mot ødela kampen for oss mot Røros. Nok en gang gjør vi en ganske bra førsteomgang, med flotte scoringer av Per Johan og Christoffer. Det ser ut til å gå mot ledelse 2-1 til pause når Røros scorer på corner. Rett etter pause scorer Røros på to nye dødballer, og da er kampen langt på vei ødelagt. Det sjette målet på Kjetil ta, og bør også være mer sjef på dødballmålene.

Røros stilte med mange spillere fra 4.div-laget, men også med noen som vi burde ha gitt mer trøbbel. Vi er ikke flinke nok til å lage trøbbel for backene.

Det er positivt å score 2 fine mål, og ha ledelsen. Men vi må bli flinkere til å forsvare oss på dødball, og vi må klare å fullføre kamper. Forhåpentligvis blir stallen litt bredere utover sesongen. Vi får håpe det hjelper.

Laget: Kjetil, Espen, Fredrik, Yuchey, Nikko, Esten, Christoffer, Robert, Stian, Erlend, Per Johan
Subs: Vegard, Kristian, Øyvind, Bjørn Morten
Mål: Per Johan, Christoffer
Dagens Os/Nansen-gutt: Per Johan