16. mai 2009

Skuffende tap mot Brekken i serieåpningen

Brekken-spillerene var storfornøyd med å forlate Sundmoen med 3 poeng, og våre gutter tilsvarende skuffet. 1. omg starter greit, og vi er det førende laget uten å skape altfor mange sjanser. Brekken scorer på sin første sjanse - ei fin kontring og et fint mål. Vi fortsetter å føre kampen, og mot slutten av omgangen skaper vi noen gedigne sjanser. Brekken får 2-0 på en dødball. I 2. omg jager vi for redusering. Vi kommer til en del sjanser, men Brekken får også sjanser på contringer. Reduseringa kommer til slutt, og vi jager utligning i sluttminuttene uten å lykkes. Men vi klarer ikke legge på det aggressive presset som jeg ønsker, og vi klarer ikke "løpe over" Brekken i 2x45. Kanskje slår vi for lite i bakrom på et forsvar som vi springer fra.

Som fryktet blir vi straffet for den dårlige treningsperioden vi har hatt fra påske til nå. Hadde vi hatt godt oppmøte i denne perioden, og fått gjennomført de treningskampene vi hadde planlagt, så tror jeg vi hadde vært godt nok forberedt til å vinne denne kampen. Brekken var et helt ordinært lag som ikke kommer til å kjempe i toppen.